Sveiki draugai,gal kas galit padovanoti lietuviu 12kl kalbejima?Butu gerai jei butu su planu,saltiniai is kur info imta.Jei isties patiks man jusu kalba,gerai mokytoja ivertins(parodysiu mokytojai jusu darba,jei geras bus,tai jusu kalba ismoksiu ) tai as jums atsilyginsiu csgo steamu ar seip pinigeliais swedbank pervedimu,sask papildymas.Ner ko bijoti,vistiek mokyklos skirtingos tai nieks nepagaus,mokyklini laikysiu,o ne valstybini,tai nereikia triedineti.
Tikrai kalbejimo niekam nedalinciau,nepardavineciau ir zodzio visada savo laikaus,jei kalba isties gera bus tai atsilyginsiu
Jeigu rasiu praėjusių metų kalbėjimą, pažiūrėsiu, gal ir padovanosiu (gavau 10)
Nu jums turbut jau buvo sudarytos potemes,pateike lapa jums ir teko issirinkti tik?Siais metais reikia patiems susigalvoti poteme pasitarus su mokytoja Klasiokas kazkokia kalba atnese is senesniu metu,tai mokytoja galvoja glusas, pradejo sakyt ka cia man duodi ir tt.Seip perfrazavus pavadinima,pakeitus,dadejus kazko naujo i kalba,tai turetu gera but.
Toxedo, koks emailas tavo ? Atsiusiu 12 kl kazkuriu metu.
tuxedogth@inbox.lt
edit: Aciu labai kad nepatingejai padeti man ir atsiuntei. Perziurejau tavo ir savo 10kl kalbejima,tai man atrodo kazkaip silpnai ir trumpas toks labai.Tavo kalbejimo trukme nedaug skiriasi nuo mano.Cia kazkur 5min speju ;/ man reikia 7-10min ir aisku noriu kuo aukstesnio ivertinimo.
Redagavo Toxedo 27/02/2016 17:30
Kalbejimo laikas priklauso, nuo tavo pacio kalbos. Jeigu greitai viska mali, taip trumpai gausis. Bet jei skirsi demesio skirybai ir pauzem, kalbos laikas tikrai padides.
Vertinimas daug priklauso jeigu atsakai nuo a iki z i iskeltas problemas.
Gali tureti belekokio gerumo teksta, bet jeigu neatsakyta i tema, iskarta FAIL. Prie to pacio jeigu viska isbersi kaip is knygos, irgi blogai, bo labai lengvai viskas matos, turi suprasti ir zinoti viska kas tavo kalboi.