Na štai, pamėginau pats kažką sukurti tokio ir va kas gavosi. Komentuokite, dalinkitės savo nuomone laisvai.
P.S. Privalau paminėti, kad nesu kažkoks kūrėjas tokių video filmų ir tai mano pirmas darbas.
Video pradzia man pasirode daug zadanti, bet kazko truko. Norejosi kazko uzvedancio, to ka matem rPn filmuke.
Na čia matai nenaudojau jokios medžiagos iš žaidimo, t.y. jokių fragų ar dar ko. Sekanti filmuką kai suksiu gal labiau panaudosiu fragus visokius ir panašiai iš žaidimo.
Hm. pradzia idomi bet po 40 sec. kazkaip viskas ir baigesi.Reklama toke galima buvo sudeti i 40 sec ar 1 min. Truko saudymo ir tik vieno daliko nesuprantau kam tau demo reikejo zaideju.
Demo renku dėl top 10 kūrimo, tačiau kol kas jų turiu mažai.
Kas dėl šio video, tai nėra frag movie, kad būtų šaudymas, tai yra reklaminio tipo filmukas (trailer).
Visada galima kur tobuleti, bet jo, manau sutiksiu su daugumos nuomone. Taip pat prideciau, gal truko siektiek ACTION'o ir greiciau tekstus praturbinti. Bet labai puikus darbas, grazus efektas.
Jūs visi vis kalbate veiksmo trūko, bet kokio veiksmo norite jei tai yra animuotas filmas, ne filmuotas serveryje. Taip, sekanti video pabandysiu kažką įdomiau susukti.
O man asmeniškai, kaip ne frag movie koks, visai patiko, tik aišku, kad kaip ir minėjo, gal kiek per daug ištemptas, bet kaip pirmas blynas, tai ne toks ir prisvilęs Sėkmės tobulėjant!